Opgaver, hvor PROJECT NEXUS har leveret en webløsning

Grundstenen i vores hjemmeside design er, at det skal være overskueligt, indbydende samt nemt at navigere på siden. Ikke mindst skal det være nemt for dig som kunde, at opdatere siden efterfølgende med nyt indhold.

Hos PROJECT NEXUS opsætter vi vores løsninger gennem WordPress platformen. WordPress er et "open-source" system som oprindelig er lavet som et blog værktøj, men har med tiden udviklet sig til meget mere end det. Via skabeloner og tilføjelser kan en WordPress side tilpasses til næsten ethvert behov. Der er mulighed for at have en meget simpel hjemmeside med relativt få funktioner, men samtidig også større komplekse løsninger, hvor det for begge typer gælder at kunden selv har mulighed for at opdatere siden direkte igennem en webbrowser uden nogen for for kendskab til kodning.

Såfremt du ikke har behov for at tilføje meget indhold og siden evt. fungerer som et slags online visitkort kan en mere prisbillig løsning være, at kode siden i ren HTML og/eller lave et microsite med de mest nødvendige oplysninger.

Vi har leveret løsninger til bl.a :

Danhostel: Vejle
Danhostel: Horsens
Danhostel: Sønderborg
Danhostel: Bellahøj
Cosmo Designs
Klinik Kin-Kou
Læderkompagniet ApS
RK Gulvafslibning
Stay Okay
EuroIncasso
Bellahøj Fritidscenter
C.O. Trading
Dansk Bilmontering
Trekantes Trailercenter
KB Bogføring og Kontorassistance
Restaurant Skyttehuset
Vejle Trading

Kontakt os gerne for at høre om mulighederne for dit næste hjemmeside projekt.

Eksempler på udført arbejde

Danhostel: Vejle Vandrerhjem

Danhostel Vejle Vandrerhjem ligger i et naturskønt område i den smukke østjyske natur ved Vejle Ådal.

>> Se hjemmesiden..

Danhostel: Sønderborg Vandrerhjem

Sønderborg Vandrerhjem er beliggende i nogle dejlige grønne omgivelser med fantastiske muligheder inden for en kort afstand. >> Se hjemmesiden..

Cosmo Designs

Cosmo Designs har base i Vejle og det er deres vision at lave spændende nye tiltag og ændre måden hvorpå, folk ser på møbler.

>> Se hjemmesiden..

Stay Okay

Samlet hjemmeside for både Vejle, Sønderborg og Bellahøj Vandrerhjem, der alle er vidt forskellige og alligevel ens. Hygge og god atmosfære i højsædet.

>> Se hjemmesiden..

C.O. Trading

C.O. Trading er et firma, som har specialiseret sig i kunststofplanker hovedsagligt til heste-branchen. De kan bruges til mange andre ting, men ses ofte som beklædning og i hestebokse. >> Se hjemmesiden..

RK Gulvafslibning

RK Gulvafslibning tilbyder alt inden for gulvbehandling og pleje inden for træ, tæpper, linoleum og klinker. Med kyndig rådgivning og tilpasning.

>> Se hjemmesiden..