Opgaver, hvor PROJECT NEXUS har leveret en webløsning

Grundstenen i vores hjemmeside design er, at det skal være overskueligt, indbydende samt nemt at navigere rundt på hjemmeside. Vi finder altid en løsning, der passer til kundens behov, dvs. hvis siden skal opdateres ofte er vejen et CMS (Vær venligst opmærksom på, at vores CMS system løsning leveres igennem en ekstern samarbejdspartner)

Som noget nyt kan vi også opsætte hjemmesider efter WordPress platformen. WordPress er et "open-source" system som oprindeligt er lavet som et blog værktøj, men det kan udbygges på mange forskellige områder og kan sagtens tilpasses til en meget flot og ikke mindst funktionel hjemmeside. Der er mulighed for at kode både komplekse løsninger og samtidig også mere simple hjemmesider, hvor det for begge typer gælder at kunden selv har mulighed for at opdatere siden direkte igennem en webbrowser uden nogen for for kendskab til kodning.

Kontakt os gerne, såfremt du gerne vil høre mere om WordPress

Såfremt at kunden ikke har behov for at tilføje meget indhold og siden evt. fungerer som et slags online visitkort kan en mere prisbillig løsning være, at kode siden i ren HTML og/eller lave et microsite med de mest nødvendige oplysninger.

Vi har leveret løsninger til bl.a :

Danhostel: Vejle
Danhostel: Horsens
Danhostel: Sønderborg
Danhostel: Bellahøj
Cosmo Designs
Klinik Kin-Kou
Læderkompagniet ApS
RK Gulvafslibning
Stay Okay
EuroIncasso
Bellahøj Fritidscenter
C.O. Trading
Dansk Bilmontering

Kontakt os gerne for at høre om mulighederne for dit næste hjemmeside projekt.